Climatik Sectorsat S.L., és SERVEI TÈCNIC OFICIAL del Grup Ariston i MULTIMARCA.

Ens dediquem al manteniment i reparació d'aparells de climatització, aigua calenta sanitària i calefacció. Comptem a la nostra plantilla amb professionals altament qualificats i en constant formació, els quals disposen de la certificació requerida com:

AGENTS DE POSADA EN MARXA, RITE, CARNET DE GAS, MANTENIMENT I REPARACIÓ.

Oferim servei a Lleida, Almacelles, Binèfar, Monzón, Sariñena, Barbastro, Benabarre, Ponts, Alcarrás, Soses, Fraga, Torrefarrera, Alguaire, Almenar, Alfarrás, Termens, Balaguer, Mollerussa, Bellpuig, Tàrrega, Cervera, Borges Blanques, Alfés, Maials, ... Consulteu-nos.

A Climatik Sectorsat S.L., tractem als clients de manera personalitzada, resolent cada cas de la manera més adequada i assessorant segons la necessitat de cadascú.

És per això pel que ens hem posicionat en un dels primers llocs del sector.

El nostre principal objectiu és diferenciar-nos de la competència, oferint grans nivells de qualitat, exigència i resolent les incidències en la primera visita de forma ràpida i eficaç, sempre amb la màxima qualitat que ofereixen els nostres serveis.

Comptem amb més de 20 anys d'experiència que ens avalen..

Els objectius que perseguim són:

  • Realitzar la Posta en marxa.
  • Resoldre ràpidament les avaries.
  • Tenir un bon assessorament tècnic.
  • Tenir un equip humà altament qualificat i amb uns objectius comú que són els nostres clients.
  • No deixar sense solució mai a un client.

A Climatik Sectorsat S.L. sempre els atendrem i escoltarem les seves necessitats per oferir-li la millor solució.


Crear un vincle de confiança entre nosaltres i l'instal·lador, treballant conjuntament per poder oferir el millor servei als nostres clients.

MEDI AMBIENT


Climatik Sectorsat s.l., s'encarrega de vetllar pel compliment de totes les normes relacionades amb la cura del medi ambient i per això no només tenim els nostres plans d'estalvi i reciclatge sinó que també intentem infondre als nostres clients una actitud semblant del compliment de la legislació vigent tant en territori nacional com europeu.

QUALITAT


La millora contínua del nostre treball, la formació tècnica i administrativa del nostre personal, donant les eines més innovadores en cada cas tant en equips de mesurament i control com en les eines informàtiques més noves per poder donar la informació més correcta i conservar els històrics de les intervencions, per a la satisfacció dels nostres clients, la recerca de nous mètodes de treball, han fet possible que la nostra empresa hagi obtingut la certificació de qualitat ISO 9001: 2008.També hem implantat els NPS (Net Promotor Score) per conèixer l'opinió dels nostres clients sobre nosaltres i els nostres serveis per poder millorar constantment allà on els nostres clients ens ho exigeixen.

TE UNA URGÈNCIA?