Nus: l’aerotèrmia per a aigua calenta
gener 24, 2020
Climatik reparació de calderes i aire condicionat
juliol 10, 2020

Mantingui net i desinfectat seu aire condicionat

Compartir:

Ara amb l’estat d’alarma a causa de l’COVID-19, és mes necessari que mai mantenir net, i desinfectat els nostres aires condicionat.

 

Li proposem una revisió del seu aire condicionat mirant i revisant els següents punts.

Truqui’ns per concertar visita a l’telf .. 973.228.738 (no esperi a l’últim moment).

 

 

– Verificar pressions refrigerants

– Neteja i desinfecció de evaporadora

– Neteja de la condensadora

– Aplicació de detergent desinfectant

– Aplicació ambientador desinfectants i anti àcars

 

 

¿Es a preguntat qui viuen dins dels nostres aires condicionats?

 

 

Beneficis d’utilitzar un aire condicionat en perfecte estat

Et explicarem perquè són beneficiosos els equips de condicionament d’aires i els seus filtres. A més veurem el que hem de tenir en compte per al correcte funcionament dels nostres sistema; i d’aquesta manera fomentar una qualitat d’aire elevada a la nostra llar.

ELS ÀCARS

S’ha demostrat que els equips d’aire condicionat atrauen els àcars als filtres i són atrapats a la part més exterior.Además; com el sistema redueix el nivell d’humitat per sota de l’50%, s’evita la proliferació d’àcars en tot l’habitatge.

No obstant això: si no es realitza un correcte manteniment professional a l’equip, els àcars acabaran entrant a la unitat interior; on es troben més a gust, i començaran la seva reproducció. Si això passa, el sistema actuarà com un ventilador; expulsant àcars, bacteris, virus i fongs a tot l’ambient.

ELS BACTERIS

 La legionel·la phneumophila li deu a l’aire condicionat tota la fama que ha aconseguit. És un bacteri que se sent a gust en temperatures temperades i amb condicions molt altes d’humitat. No sol afectar els equips domèstics; encara que en ells pot aixoplugar qualsevol altre bacteri.

ELS FONGS

 Pel que fa a fongs, els que solen reproduir-se gràcies a un sistema amb el filtre brut (o per no estar en perfecte estat de manteniment) són el aspergillus niger, que provoca rinitis i l’aspergillus fumigatus que provoca asma.

L’aparició de molèsties a la gola, dolor, cremor, picor o raspera són el primer avís que el nostre aire condicionat està actuant com un habitatge per a tot tipus d’àcars, bacteris, virus i fongs.

MANTENIMENT … l’única solució possible és el MANTENIMENTFins ara, l’única opció que tenim per evitar la proliferació de bacteris i àcars és la realització de manteniment regular. Podem triar realitzar la neteja de l’filtre nosaltres mateixos, per evitar-nos el cost de l’professional; però la higienització i desinfecció interior és treball d’un professional.Si la unitat interior de l’equip està plena d’àcars, virus, fongs o bacteris, ha de quedar perfectament neta i desinfectada en tots els racons. Inclosos els que no es poden veure. Això només s’aconsegueix amb el manteniment professional.

En Climatik Sectorsat S.L. disposem d’una dilatada experiència en el manteniment professional d’equips de condicionament d’aire. Estem acostumats a trobar-nos a àcars, virus, fongs i bacteris en l’interior dels equips. Pot comptar amb nosaltres tant per prevenir com per desinfectar un sistema ja infectat.

 

 

 

Compartir: